Dyserens

Forlæng din motors levetid.

Mange bilejere og specielt ejere af dieselbiler har igennem længere tid haft problemer med koks- og soddannelser i EGR-ventiler, turboladere, ventiler og dyser, og resultatet heraf har for mange været dyre værkstedsregninger.

Nogle motorer kan renses ved at tilsætte additiver til brændstoffet, men har bilen kørt mange kilometer uden at blive behandlet kan problemerne være svære at løse blot ved at tilføjet brændstoffet additiver.

Med vores Prof Cleaner kan vi tilbyde rens af bilens indsprøjtningssystem således at dyser og forbrændingskammer bliver renset for sod. Brændstofsystemet bliver tilkoblet Prof Cleaner og motoren står i tomgang i tre kvarter til en time, hvor den udelukkende kører på en speciel rensende væske, der effektivt fjerner urenheder i systemet.

Resultatet heraf vil være reduceret motor- og dysestøj og en forbedret motorgang og ikke mindst bedre trækkraft og brændstoføkonomi.

Før:

Efter:

En rens med Prof Cleaner kan foretages på både diesel- og benzinmotorer og er med til at beskytte hele indsprøjtningssystemet.

Flere kunder har vendt tilbage efter deres bil har fået udført en dyserens og været helt begejstret. ”Aldrig har deres bil kørt så godt før og hvor kører min bil støjsvagt nu.” Alle kommetarer som fortæller at det har en effekt!